Menu

OMGEVING GICOM JACHTCENTRUM & JACHTHAVEN

Gevarieerd vaargebied binnen handbereik

omgeving ijsselmeer-ketelmeer

Verken de prachtige omgeving van het Ketelmeer

Leg uw boot bij Gicom Jachthaven en u heeft een prachtig, gevarieerd zeilgebied binnen handbereik. Als u op vrijdagmiddag arriveert, kunt u dezelfde middag al ankeren in het beschutte natuurgebied IJsseloog.

Alle havenplaatsen aan het IJsselmeer zijn binnen een dag te bezeilen. Maar ook Giethoorn, Zwartsluis, de IJssel en de Randmeren kunt u snel en gemakkelijk bereiken.

Houdt u van ongerepte natuur, dan liggen de prachtige Flevopolders om de hoek. En als u een lang weekend de tijd heeft, dan kunt ook het Waddengebied verkennen.
omgeving-tulpen-flevoland
Flevoland als decor van prachtige tulpenvelden.

Over Dronten

Op slechts 10 km afstand van Ketelhaven ligt de plaats dronten. Hier vindt u diverse supermarkten en het gezellige winkelcentrum Suydersee. Met een uitgebreide mogelijkheid voor winkelen kunt u daarnaast op één van de pleintjes of het grote bekende Meerpaalplein genieten van diverse restaurants.

In het voorjaar is de gemeente Dronten onderdeel van de Flevolandse tulpenroute. Tijdens deze periode (april/mei) kunt u diverse routes rijden en/of fietsen langs de prachtige tulpenvelden in de polder.

Daarnaast wordt in Dronten jaarlijks het grote, gratis openluchtfestival de "Meerpaaldagen" georganiseerd. Een drie dagen durend event met diverse activiteiten overdag en 's avonds op het Meerpaalplein. 

Omgeving GICOM Jachtcentrum en jachthaven
Gevarieerd vaargebied in de omgeving.

Kampen en andere plaatsen in de omgeving

De Hanzestad Kampen, het pittoreske Giethoorn en de haven van Lemmer zijn allemaal gemakkelijk bevaarbaar vanaf Ketelhaven en voor een dagtocht te bezoeken. 
© Gicom Jachtcentrum Ketelhaven | Realisatie: Sybit | Software Op Maat | Sitemap | Privacyverklaring